Connect with us

Законодавство

«Злив» інформації помічником судді та інші резонансні кримінальні справи вівторка, 25 вересня 2018 р.

Опубліковано

Сьогодні, 25 вересня 2018 р. в судах розглядають такі резонансні справи:

Дарницький районний суд м. Києва. Обвинувачується тимчасово виконуючий обов’язки директора ДП «Київський бронетанковий завод» у тому, що він діючи за попередньою змовою групою осіб, незаконно заволодів коштами цього підприємства загалом у розмірі 12 000 000 грн шляхом їх перерахування на фіктивне підприємство з подальшим переведенням на рахунки фізичних осіб та зняття їх готівкою.

Приморський районний суд м. Одеси. Обвинувачується начальник управління фінансування, бухгалтерського обліку та звітності Головного управління ДФС в Одеській області за пособництва 2 громадян незаконно привласнив державні кошти у сумі 2 700 000 грн.

Шевченківський районний суд м. Києва. Обвинувачується помічник судді П., який діючи за попередньою змовою з адвокатом С., шляхом несанкціонованого доступу до автоматизованої системи документообігу Солом’янського районного суду міста Києва та несанкціоновано розповсюдив відомості з обмеженим доступом, які створені та захищені відповідно до чинного законодавства.

Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області. Обвинувачуються Голова Козівського районного суду та адвокат, які одержали неправомірну вигоду в розмірі 2 000 доларів США за винесення рішення про відмову у задоволенні судом подання кримінально-виконавчої інспекції про скасування звільнення від покарання у зв’язку з ухиленням від його відбування.

Касаційний кримінальний суд у складі Верховного Суду. Відбудеться розгляд скарги захисника в інтересах засудженого на вирок суду першої інстанції, залишений без змін апеляційним судом, де обвинувачувався оперуповноважений сектору кримінального розшуку Куйбишевського РВ Донецького МУ ГУМВС України у тому, що він в травні 2014 р. вступив у позаслужбові відносини з членом терористичної організації «ДНР» та погодився з його усним наказом по призначення на посаду начальника відділу карного розшуку Краматорського МВ ГУМВС України в Донецькій області. Також обвинувачується у проникненні з групою осіб до території ПП «Талісман» де потрапивши до автосалону підприємства викрали майно на суму більше ніж 53 000 грн та обвинувачується у незаконному зберіганні зброї та боєприпасів

Касаційний кримінальний суд у складі Верховного Суду. Відбудеться розгляд скарги засудженого на вирок суду першої інстанції, залишений без змін апеляцією у частині призначення покарання, де обвинувачувався громадянин С, у керуванні транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, внаслідок чого допустив виїзд на узбіччя, де здійснив наїзд на малолітніх пішоходів, які від отриманих тілесних ушкоджень померли.

Інформацію оприлюднила Генеральна прокуратура України

Продовжити читання →
Натисніть, щоб прокоментувати

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Новини на емейл

Правові новини від LexInform.

Один раз на день. Найактуальніше.

Digital-партнер


© ТОВ "АКТИВЛЕКС", 2018-2024
Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на LEXINFORM.COM.UA
Всі права на матеріали, розміщені на порталі LEXINFORM.COM.UA охороняються відповідно до законодавства України.