Connect with us
Гаряча лінія Міноборони 15-12

Документи Міністерства оборони України

Реалізовано в рамках інформаційно-аналітичного порталу

Документи Міністерства оборони України

Наказ № 278 від 05.06.2019 Про деякі питання здійснення внутрішнього контролю та управління ризиками суб’єктами господарювання в системі Міністерства оборони України

Тип документу

Наказ

Рік затвердження

2019

Видавець

Міністерство оборони України

Герб України

МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

05.06.2019 № 278

Про деякі питання здійснення внутрішнього контролю та управління ризиками суб’єктами господарювання в системі Міністерства оборони України

Відповідно до статті 26 Бюджетного Кодексу України (зі змінами), з метою належного здійснення внутрішнього контролю суб’єктами господарювання в системі Міністерства оборони України, наказую:

1. Голові Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту, керівникам структурних підрозділів Міністерства оборони України та керівникам органів військового управління, які здійснюють функціональне управління об’єктами державної власності Міністерства оборони України забезпечити організацію і здійснення внутрішнього контролю та управління ризиками суб’єктами господарювання, відповідно до Основних засад здійснення внутрішнього контролю розпорядниками бюджетних коштів, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 12 грудня 2018 року № 1062 (зі змінами), з урахуванням Порядку організації в системі Міністерства оборони України внутрішнього контролю та управління ризиками, затвердженого наказом Міністерства оборони України від 02 квітня 2019 року № 145.

2. Взяти до відома, що для здійснення внутрішнього контролю та управління ризиками суб’єкти господарювання можуть застосовувати національні стандарти серій ДСТУ ISO 9000 “Системи управління якістю” та ДСТУ ISO 31000 “Менеджмент ризиків”.

3. Цей наказ набирає чинності з 01 липня 2019 року.

4. Наказ розіслати згідно з розрахунком розсилки.

Міністр оборони України С. Полторак

Задати питання

    Застереження щодо юридичної консультації: Інформація та документи, доступні на платформі, призначені виключно для інформаційних цілей і не повинні тлумачитись як правова консультація. Користувачі повинні звертатися до кваліфікованих юридичних фахівців за консультаціями, що специфічні для їхніх ситуацій.

    Застереження щодо регуляторних актів: Офіційні регуляторні акти та документи, доступні на платформі, походять безпосередньо від відповідного міністерства або авторитетних джерел. Однак користувачі повинні незалежно перевіряти ці акти на наявність оновлень чи поправок, які можуть не бути негайно відображені на цій платформі.

    Обмеження відповідальності: ТОВ «АКТИВЛЕКС» не несе відповідальності за будь-які збитки чи втрати, що виникли в результаті використання платформи та/або використання інформації та/або документів, доступних на платформі. Це включає прямі, непрямі, випадкові або наслідкові збитки.

    Застереження щодо зовнішніх джерел: Посилання на сторонні джерела або веб-сайти не означають підтвердження або схвалення ТОВ «АКТИВЛЕКС» їхнього змісту. Ми не несемо відповідальності за зміст, точність або доступність будь-яких зовнішніх джерел або веб-сайтів