Connect with us

Події

У Дніпрі відкрився ситуаційний центр поліції

Опубліковано

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, голова Нацполіції Сергій Князєв і голова міської ради Дніпра Борис Філатов представили ситуаційний центр комунікації між підрозділами МВС та комунальними службами міста.

 

«У сучасному динамічному світі не можна залишатися заручником старих технологій, потрібно йти вперед. Керівництво міста думає про стратегію безпеки, тому взялося за побудову системи відеоспостереження — камери по всьому місту, нагляд 24/7, оновлення та передача інформації НПУ та ДержНС, моніторинг комунальників. Підрозділи МВС, своєю чергою, будуть успішно комунікувати з міськими службами й оперативно реагувати на виклики, що надходять з камер спостережень. Для безпеки в місті повинні підтримувати одне одного», — сказав міністр.

Під час візиту в Дніпро Арсен Аваков також представив поліцейським і рятувальникам мотиваційну програму. Вона складається зі збільшення заробітної плати на 30% і програми компенсації за орендоване житло, буде введена система отримання власного житла поліцейським після двох років служби на основі іпотеки до 20-річного пільгового фінансового лізингу з урахуванням повного погашення відсотків з боку міністерства та бонусного погашення до 40% лізингу.

Джерело: Юридичний вісник України

 

 

Продовжити читання →
Натисніть, щоб прокоментувати

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Новини на емейл

Правові новини від LexInform.

Один раз на день. Найактуальніше.

Digital-партнер


© ТОВ "АКТИВЛЕКС", 2018-2024
Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на LEXINFORM.COM.UA
Всі права на матеріали, розміщені на порталі LEXINFORM.COM.UA охороняються відповідно до законодавства України.