Connect with us

Події

Проект «Ліфт» від нової влади

Опубліковано

Володимир Зеленський і його команда з 27 травня запускають онлайн проект «Ліфт», який дозволить охочим презентувати свої ідеї з діджиталізації держави.

Про це Володимир Зеленський і його радник Михайло Федоров заявили нафорумі інтернет-діячів «iForum» у Києві, звертаючись до аудиторії російською мовою.

«Ми хочемо справді зробити країну у смартфоні, уряд у смартфоні. Хлопці, пора це зробити. Без вас нам не впоратися», – сказав В. Зеленський. І впровадження чотирьох рівнів: інформація про державу – перший, комунікація з державою – другий, транзакції з державою – третій, залучення в управління державою – четвертий», – додав Президент.

За словами Володимира Зеленського, було б здорово дорогою на роботу мати можливість контролювати, які законопроекти подаються і як їх доповнити, які «чуваки обираються», які петиції подаються тощо.

«Я, правда, мрію про нашу країну у смартфоні. І щоб ми були першими в світі, оминаючи цей етап, який сьогодні в світі і який складно наздогнати», – заявив Президент.

«Тож ми знайшли системне рішення. Вже цього понеділка ми запускаємо проект «Ліфт», де кожна людина зможе залишити резюме про себе, відгукнутися на вакансію в нашій команді, розповісти ідеї і відправити готовий продукт», – додав Михайло Федоров.

Джерело: Юридичний вісник України

Продовжити читання →
Натисніть, щоб прокоментувати

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Новини на емейл

Правові новини від LexInform.

Один раз на день. Найактуальніше.

Digital-партнер


© ТОВ "АКТИВЛЕКС", 2018-2024
Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на LEXINFORM.COM.UA
Всі права на матеріали, розміщені на порталі LEXINFORM.COM.UA охороняються відповідно до законодавства України.