Connect with us

Кримінальна хроніка

6 500 доларів прокурору за зміну вироку та інші резонансні кримінальні справи четверга, 1 серпня 2019 р.

Опубліковано

Сьогодні, 1 серпня 2019 р. в судах розглядають такі резонансні справи:

Шевченківський районний суд м. Києва. Обвинувачуються міліціонери полку міліції особливого призначення «Беркут» ГУМВС України в м. Києві, які перевищили службові повноваження, що супроводжувалося болісними і такими діями, що ображають особисту гідність потерпілого, вчинили незаконне перешкоджання проведенню зборів, мітингів, тощо.

Шевченківський районний суд м. Києва. Обвинувачуються Вишгородський міський голова Київської області та двоє громадян, які одержали неправомірну вигоду в розмірі 300 000 євро за неперешкоджання у продовженні оренди земельної ділянки та будівництві багатоквартирних житлових будинків.

Голосіївський районний суд м. Києва. Обвинувачується працівник патрульної поліції Департаменту ПП ГУ НП у м. Києві, який застосував табельну вогнепальну зброю в ході переслідування автомобіля БМВ, вчинивши замах на умисне вбивство водія способом, небезпечним для життя багатьох осіб, та вчинив умисне вбивство пасажира авто.

Херсонський міський суд Херсонської області. Обвинувачується керівник ПАТ «Херсонська ТЕЦ», який, всупереч положенням чинного законодавства, надав ТОВ «Квадро-Фінанс» безвідсоткову грошову допомогу в розмірі майже 9 000 000 грн.

Знам’янський міськрайонний суд Кіровоградської області. Обвинувачується начальник управління прокуратури Кіровоградської області, який за пособництва  керівника підприємства вимагав та одержав від громадянина неправомірну вигоду в розмірі 6 500 доларів США за сприяння у зміні обвинувального вироку у кримінальному провадженні.

Оболонський районний суд м. Києва. Обвинувачується колишній суддя Вищого господарського суду України, яка використовуючи своє службове становище, намагалася заволодіти грошовими коштами у сумі понад 1 000 000 грн шляхом зловживання довірою та введення в оману представників ПАТ СК «Соверен», а також здійснила завідомо неправдиве повідомлення органу досудового розслідування про викрадення авто зі штучним створенням доказів, а також у ході допиту надала завідомо неправдиві показання.

Інформацію оприлюднила Генеральна прокуратура України

Продовжити читання →

Новини на емейл

Правові новини від LexInform.

Один раз на день. Найактуальніше.

Digital-партнер


© ТОВ "АКТИВЛЕКС", 2018-2024
Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на LEXINFORM.COM.UA
Всі права на матеріали, розміщені на порталі LEXINFORM.COM.UA охороняються відповідно до законодавства України.