Connect with us

Події

Нове суддівське поповнення

Опубліковано

Голова Вищої ради правосуддя Андрій Овсієнко взяв участь в урочистій церемонії складання присяги суддів, яка відбулася 15 грудня в присутності Президента України в Українському домі.

Присягу склали судді, які були призначені на посади указами Президента України в період з липня по грудень 2020 року за поданням Вищої ради правосуддя. Це кандидати, рекомендації щодо яких за результатами конкурсного відбору надіслані до ВРП Вищою кваліфікаційною комісією суддів України.

Володимир Зеленський привітав суддів зі складанням присяги та професійним святом – Днем працівників суду, яке було запроваджено указом Президента 20 років тому. Як було заявлено, статус судді – почесний, але водночас дуже відповідальний і важливий. За словами В. Зеленського, попереду на суддів чекає багато складної й часто невдячної роботи, адже в кожної сторони судового процесу – своє бачення справедливості. «Ваша місія – бути вартовими об’єктивності, неупередженості, чесності, верховенства права та рівності всіх перед законом. І я вірю, що саме ці принципи ви захищатимете завжди під час юридичних «битв» сторін у правовому полі», – сказав Володимир Зеленський.

Президент побажав новопризначеним суддям успіхів у роботі в ім’я правосуддя, справедливості та на благо Української держави. «Бажаю кожному завдяки щоденній копіткій праці, професійним якостям та людським принципам зміцнювати рівень довіри громадян України до судової системи й завжди відповідати високому званню «суддя» та такому поважному звертанню «Ваша честь», – додав глава держави.

Джерело: Юридичний вісник України

Продовжити читання →

Новини на емейл

Правові новини від LexInform.

Один раз на день. Найактуальніше.

Digital-партнер


© ТОВ "АКТИВЛЕКС", 2018-2024
Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на LEXINFORM.COM.UA
Всі права на матеріали, розміщені на порталі LEXINFORM.COM.UA охороняються відповідно до законодавства України.