Connect with us

Законодавство

Про реалізацію реформ та виконання заходів з євроатлантичної інтеграції можна буде дізнатись на тематичному веб-порталі

Опубліковано

Набрав чинності Указ Президента України «Про Стратегію комунікації з питань євроатлантичної інтеграції України на період до 2025 року» від 11 серпня 2021 р. № 348/2021, яким затверджено вказану Стратегію, що реалізовуватиметься у чотири етапи.

Перший етап – організаційне забезпечення реалізації Стратегії – формування робочої групи при Комісії з питань координації євроатлантичної інтеграції України, розроблення комунікаційних програм, створення системи інформаційної взаємодії (комунікації) з питань євроатлантичної інтеграції.

Другий етап – широке інформування цільових аудиторій про мету, зміст, попередні та очікувані результати реалізації стратегічного курсу євроатлантичної інтеграції – створення тематичного веб-порталу для розміщення інформації щодо реалізації реформ та виконання заходів з євроатлантичної інтеграції, розроблення пакета інформаційно-довідкових та інформаційно-просвітницьких матеріалів про стратегічний курс євроатлантичної інтеграції України та про реформи (брошури та буклети в електронному та друкованому форматі, відеоролики тощо), залучення представників засобів масової інформації для забезпечення ефективного інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції та основних спікерів з відповідних питань.

Третій етап – активна інформаційна взаємодія (комунікація) з питань євроатлантичної інтеграції щодо перебігу та досягнутих результатів реформ, заходів, комунікаційних програм з питань євроатлантичної інтеграції – забезпечення регулярного моніторингу стану реалізації реформ, заходів, комунікаційних програм з питань євроатлантичної інтеграції.

Четвертий етап – оцінювання зворотного зв’язку: моніторинг та оцінка реалізації Стратегії – здійснення моніторингу, оцінки та аналізу результатів реалізації Стратегії та розроблення рекомендацій на наступний період.

Нагадаємо, у Дніпрі відкрили регіональний Офіс євроінтеграції.

Продовжити читання →

Новини на емейл

Правові новини від LexInform.

Один раз на день. Найактуальніше.

Про Стратегію комунікації з питань євроатлантичної інтеграції України на період до 2025 року
||
№ Документа: 348/2021
Дата прийняття: 11.08.2021
Дата набрання чинності: 13.08.2021
Дата реєстрації в Мінюсті: Немає
Номер реєстрації в Мінюсті: Немає
Внутрішній номер документа: Немає

Digital-партнер


© ТОВ "АКТИВЛЕКС", 2018-2024
Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на LEXINFORM.COM.UA
Всі права на матеріали, розміщені на порталі LEXINFORM.COM.UA охороняються відповідно до законодавства України.

Про Стратегію комунікації з питань євроатлантичної інтеграції України на період до 2025 року
||
№ Документа: 348/2021
Дата прийняття: 11.08.2021
Дата набрання чинності: 13.08.2021
Дата реєстрації в Мінюсті: Немає
Номер реєстрації в Мінюсті: Немає
Внутрішній номер документа: Немає