Connect with us
Гаряча лінія Міноборони 15-12

Документи Міністерства оборони України

Реалізовано в рамках інформаційно-аналітичного порталу

Документи Міністерства оборони України

Наказ №32 від 18.01.2024 Про затвердження Змін до Положення про Всеукраїнський конкурс військово-патріотичної пісні, стройового та похідного маршу «Озброєні піснею, покликані маршем»

Тип документу

Наказ

Рік затвердження

2024

Видавець

Міністерство оборони України

МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

18.01.2024 № 32

Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
02 лютого 2024 р.
за № 170/41515

Про затвердження Змін до Положення про Всеукраїнський конкурс військово-патріотичної пісні, стройового та похідного маршу «Озброєні піснею, покликані маршем»

{Із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства оборони № 97 від 09.02.2024}

Відповідно до підпункту 84 пункту 4 та пункту 8 Положення про Міністерство оборони України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 листопада 2014 року № 671 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2016 року № 730), та з метою уточнення умов і порядку проведення конкурсу НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Зміни до Положення про Всеукраїнський конкурс військово-патріотичної пісні, стройового та похідного маршу «Озброєні піснею, покликані маршем», затвердженого наказом Міністра оборони України від 16 лютого 2009 року № 64, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 16 березня 2009 року за № 233/16249 (у редакції наказу Міністерства оборони України від 17 жовтня 2017 року № 535), що додаються.

{Пункт 1 в редакції Наказу Міністерства оборони № 97 від 09.02.2024}

2. Головнокомандувачу Збройних Сил України забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому порядку.

3. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Міністр оборони України Р. Умєров
Погоджено: Т.в.о. Міністра культури та інформаційної політики України Р. Карандаєв

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
оборони України
18 січня 2024 року № 32

Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
02 лютого 2024 р.
за № 170/41515

ЗМІНИ
до Положення про Всеукраїнський конкурс військово-патріотичної пісні, стройового та похідного маршу «Озброєні піснею, покликані маршем»

1. У пункті 3 розділу І слово «два» замінити словом «чотири».

2. У розділі IV:

1) абзац перший пункту 3 викласти в такій редакції:

«3. До складу Оргкомітету та Журі входять посадові особи структурних підрозділів Міністерства оборони України, Генерального штабу Збройних Сил України та інших органів військового управління, представники військово-музичних установ і підрозділів Збройних Сил України у складі не менше семи осіб. Головою Оргкомітету та Журі є начальник Військово-музичного управління Збройних Сил України – головний військовий диригент»;

{Абзац другий підпункту 1 пункту 2 із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства оборони № 97 від 09.02.2024}

2) абзац четвертий пункту 5 викласти в такій редакції:

«III тур (жовтень) присвячується Дню захисників і захисниць України. У III турі оголошуються результати, проводиться нагородження переможців і призерів та відбувається гала-концерт учасників Конкурсу. Місце та час проведення III туру визначаються окремим рішенням заступника Головнокомандувача Збройних Сил України (згідно з розподілом повноважень) за поданням голови Оргкомітету».

3. Пункт 2 розділу VII викласти в такій редакції:

«2. Кошторис Конкурсу за поданням голови Оргкомітету затверджується заступником Головнокомандувача Збройних Сил України (згідно з розподілом повноважень)».

Заступник
Головнокомандувача
Збройних Сил України
генерал-полковник
М. Балан

Задати питання

    Застереження щодо юридичної консультації: Інформація та документи, доступні на платформі, призначені виключно для інформаційних цілей і не повинні тлумачитись як правова консультація. Користувачі повинні звертатися до кваліфікованих юридичних фахівців за консультаціями, що специфічні для їхніх ситуацій.

    Застереження щодо регуляторних актів: Офіційні регуляторні акти та документи, доступні на платформі, походять безпосередньо від відповідного міністерства або авторитетних джерел. Однак користувачі повинні незалежно перевіряти ці акти на наявність оновлень чи поправок, які можуть не бути негайно відображені на цій платформі.

    Обмеження відповідальності: ТОВ «АКТИВЛЕКС» не несе відповідальності за будь-які збитки чи втрати, що виникли в результаті використання платформи та/або використання інформації та/або документів, доступних на платформі. Це включає прямі, непрямі, випадкові або наслідкові збитки.

    Застереження щодо зовнішніх джерел: Посилання на сторонні джерела або веб-сайти не означають підтвердження або схвалення ТОВ «АКТИВЛЕКС» їхнього змісту. Ми не несемо відповідальності за зміст, точність або доступність будь-яких зовнішніх джерел або веб-сайтів