Connect with us
Гаряча лінія Міноборони 15-12

Документи Міністерства оборони України

Реалізовано в рамках інформаційно-аналітичного порталу

Документи Міністерства оборони України

Наказ №19 від 03.05.2023 Про врахування висловлених органом державної реєстрації зауважень до наказу Головного управління розвідки Міністерства оборони України від 26 квітня 2023 року № 17

Тип документу

Наказ

Рік затвердження

2023

Видавець

Головне управління розвідки МОУ

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ РОЗВІДКИ
МІНІСТЕРСТВА ОБОРОНИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

03.05.2023 № 19

Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
04 травня 2023 р.
за № 734/39790

Про врахування висловлених органом державної реєстрації зауважень до наказу Головного управління розвідки Міністерства оборони України від 26 квітня 2023 року № 17

Відповідно до абзацу одинадцятого пункту 13 Положення про державну реєстрацію нормативно-правових актів міністерств, інших органів виконавчої влади, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 грудня 1992 року № 731, НАКАЗУЮ:

1. Внести до наказу Головного управління розвідки Міністерства оборони України від 26 квітня 2023 року № 17 «Про внесення зміни до Порядку та умов виплати додаткової винагороди військовослужбовцям Головного управління розвідки Міністерства оборони України на період дії воєнного стану», зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 27 квітня 2023 року за № 692/39748, такі зміни:

1) у преамбулі:

слова «З метою уточнення умов виплати військовослужбовцям Головного управління розвідки Міністерства оборони України додаткової винагороди» виключити;

слово «відповідно» замінити словом «Відповідно»;

слово «н а к а з у ю» замінити словом «НАКАЗУЮ» та перенести його в розпорядчу частину цього наказу;

2) в абзаці першому пункту 1 слово «зареєстрованим» замінити словом «зареєстрованого»;

3) доповнити новим пунктом такого змісту:

«4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.».

2. Начальнику Юридичного управління Головного управління розвідки Міністерства оборони України подати цей наказ в установленому законодавством порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

4. Наказ розіслати згідно з розрахунком розсилки.

Начальник Головного управління розвідки Міністерства
оборони України генерал-майор
К. Буданов

Задати питання

    Застереження щодо юридичної консультації: Інформація та документи, доступні на платформі, призначені виключно для інформаційних цілей і не повинні тлумачитись як правова консультація. Користувачі повинні звертатися до кваліфікованих юридичних фахівців за консультаціями, що специфічні для їхніх ситуацій.

    Застереження щодо регуляторних актів: Офіційні регуляторні акти та документи, доступні на платформі, походять безпосередньо від відповідного міністерства або авторитетних джерел. Однак користувачі повинні незалежно перевіряти ці акти на наявність оновлень чи поправок, які можуть не бути негайно відображені на цій платформі.

    Обмеження відповідальності: ТОВ «АКТИВЛЕКС» не несе відповідальності за будь-які збитки чи втрати, що виникли в результаті використання платформи та/або використання інформації та/або документів, доступних на платформі. Це включає прямі, непрямі, випадкові або наслідкові збитки.

    Застереження щодо зовнішніх джерел: Посилання на сторонні джерела або веб-сайти не означають підтвердження або схвалення ТОВ «АКТИВЛЕКС» їхнього змісту. Ми не несемо відповідальності за зміст, точність або доступність будь-яких зовнішніх джерел або веб-сайтів