Connect with us

Законодавство

Питання досягнення Цілей сталого розвитку можна обговорити

Опубліковано

Секретаріат Кабінету Міністрів України опублікував для обговорення проект розпорядження «Деякі питання забезпечення досягнення Цілей сталого розвитку в Україні», яким затверджуються завдання, індикатори, цільові значення та інші дані за індикаторами досягнення ЦСР на період до 2030 р.

Читайте також: Створено урядові комітети з відновлення, інновацій, міжнародного співробітництва та у справах ветеранів

«У зв’язку із збройною агресією російської федерації та викликами, які постали перед Україною виникла необхідність оновлення (актуалізації) завдань та індикаторів Цілей сталого розвитку, а також необхідність визначення завдань до кожної Цілі та цільових значень до кожного індикатора, як орієнтири у діяльності державних органів і, відповідно, виникла потреба у перегляді розпорядження Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 р. № 686 «Питання збору даних для моніторингу реалізації цілей сталого розвитку», – повідомили у Секретаріаті.

Зауваження та пропозиції до проекту приймаються до 23 жовтня 2024 р. на електронні адреси: [email protected], [email protected].

Також зверніть увагу на Правові позиції Верховного Суду щодо кримінальних правопорушень, пов’язаних з війною, та збірник Воєнний стан. Всі нормативні матеріали, алгоритми дій, роз’яснення, корисні ресурси.

Продовжити читання →

Новини на емейл

Правові новини від LexInform.

Один раз на день. Найактуальніше.

Digital-партнер


© ТОВ "АКТИВЛЕКС", 2018-2024
Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на LEXINFORM.COM.UA
Всі права на матеріали, розміщені на порталі LEXINFORM.COM.UA охороняються відповідно до законодавства України.