Connect with us

Кримінальна хроніка

5500 доларів за виправдувальний вирок та інші резонансні кримінальні справи четверга, 20 вересня 2018 р.

Опубліковано

Сьогодні, 20 вересня 2018 р. в судах розглядають такі резонансні справи:

  • Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя. Обвинувачується начальник відділу управління СБУ у Запорізькій області та його пособника у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди в розмірі 460 000 грн, а також у незаконному зберігання ними вогнепальної зброї.
  • Святошинський районний суд м. Києва. Обвинувачуються 5 колишніх працівників ПМОП «Беркут» у вчиненні 20 лютого 2014 р. на вул. Інститутській у м. Києві терористичного акту із застосуванням зброї, що призвело до заподіяння тяжких наслідків та загибелі людей, а також у незаконному перешкоджанні організації та проведенню зборів, мітингів, походів і демонстрацій.
  • Жовтневий районний суд м. Маріуполя. Обвинувачуються четверо громадянин, які у складі організованої злочинної групи здійснювали діяльність, спрямовану на створення фіктивних підприємств, вчиняли дії з прикриттям діяльності з незаконного формування суб’єктами господарювання реального сектору економіки податкового кредиту з ПДВ, чим державі спричинено збитки загалом на суму 3 600 000 грн.
  • Слов’янський районний суд Донецької області. Обвинувачується колишній голова Новопсковського районного суду Луганської області та пособник – адвокат у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди у розмірі 5 500 доларів США за винесення виправдувального вироку.
  • Подільський районний суд м. Києва. Обвинувачується слідчий в особливо важливих справах прокуратури Київської області, діючи за попередньою змовою з адвокатом та іншими невстановленими особами, одержав від громадянина неправомірну вигоду в розмірі 50 000 доларів США за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави.
  • Ленінський районний суд м. Харкова. Обвинувачується суддя Ленінського районного суду м. Полтави, який одержав від представника за довіреністю у цивільних справах неправомірну вигоду загалом в розмірі 8 000 грн за винесення судового рішення на користь позивачів.

Інформацію оприлюднила Генеральна прокуратура України

Продовжити читання →
Натисніть, щоб прокоментувати

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Новини на емейл

Правові новини від LexInform.

Один раз на день. Найактуальніше.

Digital-партнер


© ТОВ "АКТИВЛЕКС", 2018-2024
Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на LEXINFORM.COM.UA
Всі права на матеріали, розміщені на порталі LEXINFORM.COM.UA охороняються відповідно до законодавства України.