Connect with us

В Україні

2018 рік буде багатим на ярмарки та виставки

Опубліковано

На офіційному сайті Міністерства економічного розвитку і торгівлі України оприлюднено інформацію про перелік виставок і ярмарків в Україні у 2018 році.

Зокрема, 19-21 квітня в м. Києві у приміщенні Всеукраїнської громадської організації Товариство «Знання» проходитиме виставка «Освіта та кар’єра – 2018», де візьмуть участь вітчизняні та закордонні навчальні заклади, посольства, міжнародні організації. навчальні центри та спеціалізовані курси, виробники засобів навчання, асоціації, фонди, видавництва.

21-26 серпня в селі Великі Сорочинці Полтавської області відбудеться щорічний Сорочинський ярмарок, на якому гості зможуть придбати товари народного промислу, легкої промисловості, сувеніри, продукти харчування тощо.

19-23 вересня до м. Львова запрошують на традиційний «Форум видавців у Львові», під час якого відбуватимуться книжковий ярмарок та міжнародний літературний фестиваль.

6-8 листопада в Міжнародному виставковому центрі проведуть виставку «Енергоефективність. Відновлювальна енергетика – 2018», присвячену відновлюваній енергетиці, альтернативним видам палива, автономним джерелам енергії, впровадженню енергоефективних технологій у виробництво, інвестиційним проектам України з енергоефективності тощо.

20-23 листопада у м. Києві в Міжнародному виставковому центрі організовують «Міжнародний промисловий форум – 2018», на якому будуть представлені: металообробні технології, обладнання, обладнання для машинобудування, гідравліка, пневматика , підйомно-транспортне, складське обладнання , контрольно-вимірювальні прилади, лабораторне та випробувальне обладнання, метрологія, сертифікація, засоби захисту, безпека робочої зони, комісійна техніка, обладнання, автоматизація виробництва, автоматизовані системи управління технологічними.

Всього виставок і ярмарків заявлено понад 50. Повний список можна завантажити із сайту Мінекономрозвитку

Продовжити читання →
Натисніть, щоб прокоментувати

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Новини на емейл

Правові новини від LexInform.

Один раз на день. Найактуальніше.

Digital-партнер


© ТОВ "АКТИВЛЕКС", 2018-2024
Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на LEXINFORM.COM.UA
Всі права на матеріали, розміщені на порталі LEXINFORM.COM.UA охороняються відповідно до законодавства України.