Connect with us

Законодавство

1800 пацієнтів на сімейного лікаря

Опубліковано

Національна служба здоров’я України, на своєму офіційному веб-порталі розмістила оголошення про укладення договорів медичного обслуговування населення.

Згідно з ним, заявник, який виявить бажання укласти угоду з НСЗУ, має відповідати вимогам, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 28 березня 2018 р. № 391.

При поданні заявки має бути враховано, що Порядком надання первинної медичної допомоги, затвердженим наказом Міністерства охорони здоров’я України від 19 березня 2018 р. № 504, встановлено оптимальну кількість пацієнтів на одного лікаря. Для сімейного лікаря ця кількість становить 1800 пацієнтів; для терапевта – 2000; для педіатра – 900. Інша кількість може бути встановлена в Договорі відповідно до умов, передбачених у Додатку 1 до Договору. Договір укладається шляхом подання заявки від зацікавленого медичного закладу до НСЗУ в електронній формі разом з додатками. До розгляду приймаються Заява та додатки, подані виключно в електронній формі одним файлом у форматі DOC або DOCX із накладеним електронним цифровим підписом (далі – ЕЦП).

Файл із Заявою та додатками повинен бути скріплений ЕЦП керівника закладу охорони здоров’я або особи, уповноваженої ним на підписання Заяви та додатків відповідною довіреністю. При перевірці ЕЦП керівника повинні обов’язково відображатися такі реквізити:

  1. код ЄДРПОУ,
  2. правильна назва закладу охорони здоров’я,
  3. ПІБ керівника.

Назва файлу має містити тільки код ЄДРПОУ (або РНОКПП – для ФОП) Заявника. Заява та додатки повинні бути надіслані електронним листом на адресу електронної пошти [email protected]. Тема листа має містити слово «Заява», код ЄДРПОУ (або РНОКПП – для ФОП) та скорочену назву (або прізвище та ініціали ФОП) Заявника. Заяви про укладення договору, подані після закінчення строку подання, не розглядаються. Про додатки до заяви можна дізнатись за посиланням: http://nszu.gov.ua/index-5.html

Продовжити читання →
Натисніть, щоб прокоментувати

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Новини на емейл

Правові новини від LexInform.

Один раз на день. Найактуальніше.

Digital-партнер


© ТОВ "АКТИВЛЕКС", 2018-2024
Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на LEXINFORM.COM.UA
Всі права на матеріали, розміщені на порталі LEXINFORM.COM.UA охороняються відповідно до законодавства України.