Connect with us

Судова практика

2500 доларів за порятунок від тюрми та інші резонансні справи в судах 23 серпня

Опубліковано

Сьогодні, 23 серпня 2018 р. в судах розглядають резонансні справи:

  • Сватівський районний суд Луганської області. Обвинувачується громадянин К. у сприянні веденню війни ЗС РФ проти держави України, а також участі спільно з іншими учасниками «Військової комендатури» терористичної організації «ЛНР» з метою вчинення особливо тяжких злочинів, у тому числі вчиненні незаконного викрадення громадянина М. з метою придушення його проукраїнської позиції та залякування інших проукраїнськи налаштованих осіб з числа місцевого населення.
  • Кіровський районний суд м. Дніпропетровська. Обвинувачується колишній прокурор Петриківського району Дніпропетровської області у вимаганні та одержані від громадянина Ц. неправомірної вигоди в розмірі 2500 доларів США за уникнення останнім кримінальної відповідальності.
  • Святошинський районний суд м. Києва. Обвинувачуються колишні керівники Департаменту ДАІ МВС України та УДАІ ГУ МВС України у м. Києві, загалом 19 осіб, які в період із грудня 2013 р. по лютий 2014 р. надавали підлеглим злочинні вказівки щодо переслідування учасників Всеукраїнського громадського руху «Автомайдан», шляхом незаконного складання працівниками Державтоінспекції протоколів про адміністративні правопорушення відносно активістів цього руху та інших учасників мирних акцій протесту.
  • Бориспільський міськрайонний суд Київської області. Обвинувачується громадянин К. у вчиненні з корисливих мотивів та за попередньою змовою групою осіб замаху на умисне вбивство Чорновол Т. М.

Інформацію оприлюднила Генеральна прокуратура України

Продовжити читання →
Натисніть, щоб прокоментувати

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Новини на емейл

Правові новини від LexInform.

Один раз на день. Найактуальніше.

Digital-партнер


© ТОВ "АКТИВЛЕКС", 2018-2024
Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на LEXINFORM.COM.UA
Всі права на матеріали, розміщені на порталі LEXINFORM.COM.UA охороняються відповідно до законодавства України.